RUGILE BEAUTY
RUGILE BEAUTY

Huisregels

Het maken van een afspraak
Maak uw afspraak gemakkelijk online of bel 06 47605145. Wanneer wij bezig zijn met behandelingen kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om  voor het maken van een afspraak een email te sturen via de contactpagina, bericht achterlaten via de voicemail en wij zijn eventueel ook via Whatsapp bereikbaar.

Wees op tijd
Zorg dat u tijdig (5 minuten voor de afgesproken tijd) aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de beautyspecialiste of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden kunnen de kosten voor een volledige behandeling wel berekend worden.

Verhindering of annulering van de afspraak
Mocht het een keer voor komen dat u de afspraak niet kunt nakomen, willen wij u vragen om dit 48 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch of via de Whatsapp aan ons door te geven. Wij kunnen dan nog iemand anders op die tijd inplannen. Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgemeld moeten wij helaas in rekening brengen. Hiervoor brengen wij u 50% van de gemaakte kosten van de behandeling in rekening.

Hygiëne
Wij gaan zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels en het wordt op prijs gesteld wanneer u voorafgaand aan de behandeling niet rookt.

Betalings- en parkeermogelijkheden
U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen. Parkeren is gratis en direct naast de salon.

Producten
Aangekochte producten mogen binnen 7 dagen na de aankoopdatum kosteloos geretourneerd worden.
Geopende of gebruikte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten, vragen of suggesties
Dienstverlening kan altijd beter. Op deze manier blijven wij alert en streven wij naar het beste. Wij waarderen uw mening. Vertel het ons als wij uw ervaring met ons, op wat voor manier dan ook, nog beter kunnen maken. Heeft u klachten? Laat het ons dan ook weten.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door RUGILE BEAUTY en worden niet verstrekt aan derden.

Rookverbod
In de salon is het niet toegestaan om te roken.

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onze huisregels en algemene voorwaarden!